HyllningsmĂ„ndag 🌟

Dags för hyllningsmÄndag igen och denna vecka gÄr hyllningen till en vÀldigt stark och inspirerande men Àven vÀldigt mjuk och varm kvinna.

Jag Àr sÄ glad att jag har fÄtt Àran att lÀra kÀnna henne. Jag kan villigt erkÀnna att jag var lite rÀdd för henne till en början , vet inte varför men jag tror att det var för att jag trodde hon var allt som jag inte Àr men ju mer jag lÀrt kÀnna henne sÄ har vi vissa likheter och jag lÀr mig sÄ mycket av henne. Hon Àr vÀldigt rak och Àrlig sÄ nÀr jag bad henne att fÄ feedback pÄ ett av mina framtrÀdande sÄ visste jag att det var konstruktiv kritik jag skulle fÄ. Och sÄ hÀr började hon:

-Är du verkligen glad? Ser ut som du bara vill gĂ„ dĂ€r ifrĂ„n och att du hĂ„ller pĂ„ att bajsa pĂ„ dig.

Och vet ni vad, det var precis sÄ jag kÀnde och jag Àr sÄ glad att hon sa sÄ till mig. Och hon berÀttade Àven vad jag kunde göra för att förmedla mitt budskap pÄ rÀtt sÀtt. Det uppskattar jag verkligen.

Hon ger av sig sjÀlv och delar med sig att erfarenheter och tips. Hon stÀrker andra kvinnor och jag Àlskar hennes motto-jante kan dra nÄgot gammalt över sig.

Och nÄgot annat jag Àlskar med henne, Àr hennes you Tube, dÀr hon visar upp klÀder men Àven en dans, en glÀdje dans.

Och jag blir lika glad varje gÄng det kommer en ny video frÄn henne.

Jag lÀnkar hennes you tube kanal lÀngre ner.

Det Àr mindre Àn 6 mÄnader sen vi lÀrde kÀnna varandra men vi har hunnit med en massa roligt under den tiden nÀrverkstrÀffar, bloggmöten, frukostmys, startat upp en podd, varit med i radio och ordnat olika event.

Anna beskriver en av höstens stora modetrender – en pimpad rĂ„narluva.

Idag vill jag hylla denna drivna, Àrliga, vÀnliga, genuina empowerment kvinna

Wow vilken kvinna du Àr, tack för att jag har möjligheten att fÄ lÀra kÀnna dig och fÄ Àran att jobba med dig

Anna Bergfors

Vill ni lÀsa mer om Anna sÄ kolla upp hennes fantastiska blogg som jag skulle beskriva sÄ hÀr

Fashion for fiftyish Àr en slags modeblogg som Àven handlar om inre och yttre skönhet. I bloggen fÄr du ta del av olika outfits och tips inom hÀlsa, trÀning, kost mm. En livsstilsblogg för kvinnor som Àr fiftyish. En blogg som handlar om kvinnors empowerment och med budskapet att #jantekandranÄgotgammaltöversig

Det Àr inte hon som skrivit texten nedan men nÀr jag lÀste den sÄ var det direkt hon som dök upp i mitt huvud

Ni hittar hennes blogg hĂ€r đŸ‘‡đŸ»

https://fashionforfiftyish.com/

Och ni kan Ă€ven höra mig och Anna prata om ”att det Ă€r aldrig försent att börja trĂ€na” och det var under detta podd avsnitt som jag förstod vĂ„ra likheter

SÄ hÀr beskriver vi poddavsnittet:

I detta avsnitt fÄr du trÀffa Anna Bergfors 49 Är frÄn bloggen fashionforfiftyish och Michaela Looström 40 Är frÄn bloggen makeupbymichan som diskuterar om det Àr för sent att börja trÀna? BÄde Anna och Michaela har varit storrökare och riktiga soffpotatisar. Lyssna pÄ deras berÀttelser om trÀningsbakgrund och hur du kan komma igÄng med trÀning Àven om du Àr 40 plus.

Ni hittar det hĂ€rđŸ‘‡đŸ»

https://podd.tunainfluencers.se/podcast-download/347/avsnitt-8-det-ar-aldrig-forsent-att-borja-trana.mp3?ref=download


En reaktion pĂ„ ”HyllningsmĂ„ndag 🌟

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s